Är du intresserad av att börja spela poker online? Det är en otroligt populär hobby som har över 100 miljoner spelare på olika plattformar världen över. Poker är ett spel där det alltid går att förbättra sig själv och många ser det som en rolig hobby där man även har chans att vinna lite pengar då och då.

Men hur ska man göra för att börja spela poker online? Det första du måste göra är att bestämma dig för en hemsida att spela på. Unibet är en hemsida som är primärt är kända för deras fantastiska utbud av bettingmöjligheter på livesport. Faktum är dock att Unibet har erbjudit spel på poker sedan 2006 och har idag en egen mjukvara för pokerspel.

Varför ska man välja att spela på Unibet?

Unibet har varit med på pokerscenen sedan 2006 och kan därför klassas som experter när det kommer till att erbjuda sina kunder en så bra spelupplevelse som möjligt. Unibet rankar dessutom högt i kundnöjdhet och innehar en licens från svenska spelinspektionen. Addera detta med deras kunniga och hjälpsamma kundtjänst så är Unibet ett mycket bra alternativ för dig som letar efter en pålitlig och seriös plattform att spela poker hos.

Unibet erbjuder även en mobilapp kopplad till deras pokerutbud så att du kan spela oavsett var du befinner dig någonstans. Även denna kopplas till ditt konto hos Unibet och är ett roligt sätt att fördriva när du inte har tillgång till en dator

Hur gör man för att börja spela poker hos Unibet?

Det enda som krävs för att sätta igång med att spela är ett konto hos Unibet och deras Pokerapp. Det går snabbt och smidigt att sätta upp ett konto och appen laddar du ner på bara några minuter. Om du sedan tidigare har ett Unibetkonto så behöver du inte skapa ett nytt utan kan använda ditt nuvarande konto istället. Det är i appen som allt spel sker och den här appen är uniktill Unibet då det är företaget som själva har tagit fram den.

Du sätter in pengar antingen via ditt betalkort eller med telefonen med hjälp av Swish. Pengarna finns tillgängliga efter bara några minuter och uttag är också smidiga att genomföra.

Utbudet  

Utbudet är mycket mindre än hos andra pokerleverantörer och det finns bara Hold ‘Em och Omaha poker att välja bland. För dig som ny spelare borde detta dock inte vara särskilt avskräckande då dessa är de två olika spelsätt som är populärast och lättast att lära sig spela.

Mjukvaran och grafiken i Unibets app

Som vi tidigare nämnt så använder sig Unibet av en särskild applikation vid spel av onlinepoker. Denna är utvecklad specifikt för Unibet och kommer med en lång rad av olika roliga funktioner.

I appen får du skapa din egen avatar som sedan tar din plats vid alla bord du spelar vid. Detta är ett roligt inslag och gör att alla partier känns mer engagerande och roliga att spela.

Storleken på insatser

Storleken på insatser varierar kraftigt och det går att spela på en rad bord som erbjuder olika stora blinds. Hos Unibet kan du sakta men säkert jobba dig upp från små insatser till lite större allt eftersom du blir bekvämare med dina egna kunskaper.

Turneringsspel

Unibet erbjuder en lång rad olika turneringsspel varje dag. Detta är ett roligt sätt att spela mycket poker och får verkligen igång tävlingsandan inom en. Det finns gott om olika insatser att välja bland och det är ett roligt sätt att bedriva en eftermiddag på. Det finns även stora möjligheter att vinna en hel del pengar, förutsatt att man går långt i turneringen.

Motståndet

Då Unibet har riktigt in sig på framförallt hobbyspelare så är motståndet också att vänta efter det. Många spelare på Unibet spelar poker någon timme i veckan och nivån är därför genomgående ganska låg. Detta är dock perfekt för dig som också är en nybörjare och vill lära dig mer innan du börjar spela om lite högre summor

Sammanfattningsvis

Sammanfattningsvis så landar det hela i att Unibet är en perfekt plats för dig som vill börja spela poker, eller redan har det som hobby på sidan av. Den erfarne spelaren kanske borde leta sig vidare till en leverantör som erbjuder fler funktioner och möjligheter.

Unibets app är väldigt lätt att förstå sig på och det är väldigt roligt att skapa sin egen avatar för att sedan se denna sitta vid bordet medans man spelar. Utbudet på bord är dessutom mycket gott och det är smidigt och lätt att sköta insättningar och uttag