Live streama sport direkt på Leo Vegas

MrBonusOdds, Leo Vegas

leovegas sport livestream

Hej och varmt välkommen ska du vara till fredagens inlägg som kommer handla om Leo Vegas Sport! Du hittar som du säkert känner till nu även en sportsbook när du spelar med Leo Vegas. Detta har funnits i snart ett år och har blivit en av Sveriges mest populära oddsportaler. På MrBonus.se så satsar vi också väldigt mycket på oddssajter och bonusar.

Det är inte mycket enligt oss som går ut mot lite bra sportspel och speltips från några av Sveriges proffs. Patrick Ekwall är den nya värvningen till LeoVegas Sport står nu också klart. Det är väldigt kul att se på många sätt enligt oss! Det kommer nämligen erbjuda spelarna på Leo Vegas mycket mer analyser och speltips inför matcher. Helt klart något som kommer bli väldigt populärt för svenskarna att delta i!

Något som också är häftigt är att han kommer fortfarande jobba som frilans och driva en ny show på Youtube. Denna ska komma att heta Ekwall show och innebär att han kommer samarbeta med Leo Vegas Sport för dessa sändningar. Kort och gott kan du som vill spela sport hos Leo Vegas känna dig i trygga händer.

Live streama nu spelutbudet

För dig som gillar att följa matcherna behöver nu inte lägga dyra pengar på kabel-TV. Leo Vegas Sport kommer nämligen att införa live streaming på sina aktiva spel. Här under kan du se en sammanfattning av alla serier och ligor som du kommer kunna följa live via Leo Vegas. Notera att du endast kan titta på dessa matcher om du har pengar på ditt spelkonto.

Fotboll

La Liga (Spanien)
Internationella matcher Sydamerika & Europa
Internationella vänskapsmatcher
African Cup of Nations
League Cup (England)
DFB Pokal (Tyskland)
Coppa Italia (Italien)
Ligue 1 (Frankrike)
Coupe de France (Frankrike)
Championship (England)
UEFA Champions League & Europa League kvalificeringsmatcher
Serie B (Italien)
Primeira Liga (Portugal)
Serie A (Brasilien)
J-League (Japan)
CSL (Kina)
All fotboll

Tennis

WTA Premier
ATP 250 serien
WTA 125K serien
All tennis

Basket

FIBA (International/Club/Basketball Champions League)
National Basketball League (Australien)
PBA (Filippinerna)
Basketball Super League (Turkiet)
All basket

Handboll & VolleybollIshockey

Kontinental Hockey League
Champions Hockey League

Ett magnifikt utbud av matcher helt enkelt som du kan följa helt gratis genom att spela hos Leo Vegas. Vill du ta en titt över våra senaste odds bonusar så klicka här!