Var kan du spela lotto på de största lotterierna i världen? MrBonus ger dig svaren…

MrBonusNya casinon

En gång i tiden fanns det bara ett Lotto. Svenska Spels Lotto med dragning på onsdagar och lördagar. Visst var det roligt, men var det verkligen inte möjligt att få lite mer spänning än så? Jodå, 1993 dök Vikinglotto upp. Detta lotteri hade större vinstchanser än vanliga Lotto. Deltagande spelbolag från hela Norden och Baltikum gjorde att jackpotten blev stor. Spännande, men vi är inte riktigt nöjda. Det måste väl ändå finnas fler lotterier att välja på? Visst, det finns mängder med lotterier i Sverige och ute i världen, men problemet var att de inte fanns online.

Världens största lotterier – nu i Sverige

Som tur är det numera möjligt att spela på världens största lotterier från vilken dator eller mobil som helst i Sverige. Du kan spela lotto från Sverige via LottoGuiden.se. Här är det möjligt att delta i de bästa och största lotterierna från hela världen. Vi har tidigare skrivit om hur viktigt det är att hitta säkra spelsajter på nätet. Därför känns det bra med en sajt som inte bara listar lotterier utan även kritiskt granskar dem så att de är säkra. Vi tittade in hos LottoGuiden för att bilda oss en uppfattning om utbudet. Det är enormt!

Vi upptäckte på en gång flera favoritlotterier och provade att spela på dem online:

  • EuroMillions: Ett av de största lotterierna i Europa. Spelare från hela Europa deltar i EuroMillions två dragningar per vecka. Välj om du vill delta i en eller två dragningar. Jackpoten är extrem. Du kan vinna hela 190 miljoner euro i EuroMillions. Det motsvarar nästan 2 miljarder kronor! Den garanterade jackpoten är 15 miljoner euro. Dessutom är vinstchansen hela 1 på 13.
  • Mega Millions: Med störst antal rekordvinster genom tiderna är US Mega Millions det självklara lotteriet för dig som vill prova på något nytt och större. Den garanterade jackpotten är hela 40 miljoner dollar. Ifall du inte vinner jackpot finns MegaPlier som du kan använda för att höja andra vinster upp till fem gånger.
  • PowerBall: Efter att vi provat Mega Millions testade vi konkurrenten PowerBall. Det är ett lotteri som stått för 22 av världens 40 största jackpottar genom tiderna, enligt LottoGuiden. Vinstchansen är hela 1 på 25 och vinner du jackpott får du pengar in på bankkontot varje år i 30 år. PowerBall kan skryta med världens största jackpot någonsin. För några år sedan vann tre personer 1,6 miljarder dollar. Fantastiskt!

Så fungerar internationellt lotto

Men vänta, hur är det egentligen möjligt att spela på lotto i USA och i Europa från Sverige? Det är möjligt tack vare något som kallas för lottobetting. På LottoGuiden.se finns det lotterier från hela världen. Förutom de lotterier från USA och Europa som vi nämnde kan du spela på lotto i Spanien, Hongkong, Österrike, Tyskland med mera. Internet har inga gränser och tack vare nya bra speloperatörer i Sverige går det nu att spela på internationellt lotto via lottobetting.

En speloperatör som har lottobetting erbjuder dig att spela på olika lottospel som de har speglat i sin egen spelplattform. Reglerna är desamma och det är de stora lotterierna som sköter dragningen. Men när du vinner får du vinsten från det bolag som du spelat genom. Vinsterna är lika säkra eftersom bolagen har garantier och bra vinstförsäkringar. Det kan till och med bli som så att du vinner mer pengar eftersom vissa spelsajter erbjuder extra hög garanterad jackpott!